Start sectie 1

 organised by

Over Ons

The Organizing Connection (TOC) is specialist in het organiseren van evenementen. Dat doen we in opdracht van anderen, maar ook op eigen initiatief. Het uitgangspunt is daarbij altijd hetzelfde: een geslaagd evenement begint bij een optimale voorbereiding.
The Organizing Connection is opgericht in 1998. In de afgelopen jaren heeft TOC zich gespecialiseerd in het organiseren van nationale- en internationale sportevenementen.

We geven je graag een korte indruk van de vele sportevenementen die TOC heeft georganiseerd. Naast dat wij in 2006, 2009 en 2014 het WK Veldrijden organiseerden in Nederland waren wij ook betrokken bij het WK Veldrijden van 2013 in Louisville (USA), het WK Veldrijden van 2017 in Bieles (Luxemburg) en meerdere Wereldbekers veldrijden in Hoogerheide (Nederland). We waren ook betrokken bij het WK Wielrennen in 2012 Limburg (Nederland), 2013 Florence (Italië) en 2014 Ponferrada (Spanje). In 2016 hebben we voor de zesde keer op een rij de Wereldbeker BMX georganiseerd op het Olympisch trainings centrum Papendal (Arnhem, Nederland) en de AFAS Tennis Classics voor de vijftiende keer. We zijn zelf ook creatief en bedenken nieuwe eventconcepten. In samenwerking met Red Bull Nederland lanceerden we in 2015 een nieuw fiets concept, het was een groot succes en het event werd in 2016 opnieuw georganiseerd. TOC is dus al een bekend gezicht in de fietswereld!

Om ons lijstje met grote internationale sportevenementen te verrijken namen we in 2015 een kijkje in de wereld van de Paralympische sport en organiseerden het WK baanwielrennen voor para-atleten in Omnisport, Apeldoorn (Nederland). Echte helden lieten vol passie hun gevoel voor sport zien, indrukwekkend en motiverend. Voor ons een goede reden om onze passie voor organiseren te laten zien door een perfect evenement voor deze doelgroep te creëren. We kijken er dan ook weer naar uit om in 2017 en 2018 de wereldbeker wielrennen en in 2019 het WK  wielrennen voor para-atleten te mogen organiseren in Emmen (Drenthe - Nederland).

Wil je nog meer over ons weten, neem dan een kijkje op onze website www.theorganizingconnection.nl