Start sectie 1

 organised by

Nieuws

ParaSportNL lanceert nieuwe website

donderdag 2 augustus 2018


Alles over de paralympische wereldkampioenschappen in Nederland


Foto: Brett Florens
Nederland is in 2019 gastheer van maar liefst drie wereldkampioenschappen voor paralympische sporters: de WK para-cycling op de baan in Apeldoorn (14 – 17 maart), de WK para-handboogschieten in ’s-Hertogenbosch (3 – 9 juni) en de WK para-cycling op de weg in Emmen (12 – 15 september). Het laatste nieuws over de drie wereldkampioenschappen is vanaf nu te volgen via het online platform parasport.nl en de bijbehorende socialmediakanalen Facebook, Twitter en Instagram.

ParaSportNL maakt het voor Nederlandse sportliefhebbers mogelijk om kennis te maken met parasport, de Nederlandse atleten te leren kennen en alvast in de stemming te komen voor de wereldkampioenschappen in eigen land. ParaSportNL is een initiatief van het sportevenementenbureau The Organizing Connection, de organisator van de drie WK’s. CEO Eric Kersten: “Para-atleten verdienen deze aandacht. Ze hebben vaak een bijzonder verhaal te vertellen en zijn een voorbeeld vanwege hun enorme doorzettingsvermogen. Het is zonde als Nederlandse sportliefhebbers deze verhalen en prestaties niet mee krijgen.”

Tijdens de UCI Para-cycling Road World Cup in Emmen begin juli zette het mediateam van The Organizing Connection alvast de toon voor de WK’s van volgend jaar. In voorbeschouwing op het evenement verschenen verschillende interviews met atleten op het platform en tijdens het evenement werden in samenwerking met parasportjournalist Robin Wubben dagelijks World Cup journaals gemaakt.

Ook de prestaties van de Nederlandse wielrenners op de UCI Wereldkampioenschappen Para-Cycling op de weg in het Italiaanse Maniago die vandaag starten, zijn te volgen via de kanalen van parasportnl.nl.

Ga naar ParaSportnl.nl  

Volg ons op social media :

Twitter | Facebook | Instagram 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn