Start sectie 1

 organised by

Nieuws

Para-cycling Inspiratie Netwerk Symposium

vrijdag 5 mei 2017

Al decennia lang levert de wielersport verhalen vol contradicties. Het leven van menig wielrenner laat zich lezen als een roman want in geen enkele sport liggen heroïek en tragedie zo dicht bij elkaar. De wielerlevens van Peter Sagan, Tom Dumoulin en Marianne Vos staat volop in de schijnwerpers. Maar kent u de verhalen van de wereldtoppers uit het Para-cycling? Waarschijnlijk niet, terwijl zij vaak keihard hebben moeten vechten voor een plek in de topsport. 

Van 30 juni tot en met 2 juli 2017 kunt u kennis maken met deze wereldtoppers wanneer de UCI Para-Cycling Road World Cup plaats vindt in Emmen. In deze wereldbekerwedstrijd, een officieel onderdeel van het UCI-programma, verschijnen zo’n 250 atleten aan de start, afkomstig uit 35 verschillende landen. Een mooi internationaal sportevenement voor de provincie Drenthe en gemeente Emmen. 

Er wordt reikhalzend uit naar de strijd en passie op het parcours maar deze atleten hebben ieder ook een uitzonderlijk verhaal. De wilskracht en het doorzettingsvermogen van de para-wielrenners is voor elke ondernemer inspirerend en motiverend. Daarom wordt er op vrijdag 30 juni vanaf 15:30 uur in het FC Emmen Stadion het eerste Para-Cycling Inspiratie Netwerk Symposium georganiseerd.

Maak tijdens dit symposium kennis met bekende sprekers uit de Para-Cycling - en topsportwereld. Laat u als ondernemer inspireren en verrassen door de overeenkomsten én verschillen tussen topsport en het bedrijfsleven. Na het symposium is er een informele borrel om na te praten en te netwerken. 

Activiteit: Para-Cycling Inspiratie Netwerk Symposium
Datum: 30 juni
Locatie: JenS Vesting - FC Emmen Stadion
Tijdstip: 15:30 uur
Doelgroep: Bedrijfsleven


Mocht u vragen hebben over het Para-Cycling Inspiratie Netwerk Symposium dan kunt u contact opnemen met The Organizing Connection per e-mail (info@theorganizingconnection.nl) of per telefoon (0412-405280).

Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn